Har du dugg på ruten? Åpne ventiler gir bedre inneklima.

Husk at ventilene på kjøkken, bad og soverom skal stå litt åpne også på vinteren.

Hvis du velger å stenge igjen disse kan det medføre at luftutskiftningen blir for dårlig og dette kan føre til at fukt og kondens hoper seg opp og kan skade vinduer og leiligheten din. Derfor oppfordrer styret til at alle må huske å lufte godt og ha ventilene oppe for god sirkulasjon. Hvis det skulle oppstå fuktskader som følge av kondens/manglende lufting vil ansvaret for utbedring ligge hos andelseieren. Vi oppfordrer også til brålufting gjennom balkongdør og vindu jevnlig for å effektivt få sirkulert luften i din leilighet.

Så hvis du opplever dugg på ruten eller kondens på badet, så bør du vurdere å lufte mer gjennom ventiler og vinduer for å forhindre fuktskader.

Med vennlig hilsen,
Styret

You may also like...