Utbytte av lamper i borettslaget

Lund Elektro har byttet lamper i alle våre oppganger. I Rødtvetveien 36-38 er både lamper i oppganger og kjellere inkludert kjellerboder byttet og vi er veldig fornøyd med resultatet. Vi har hengt opp lapper med info om når lamper i kjellerboder skal byttes i de resterende blokkene, bortsett fra høyblokka Rv 69-71 pga Lund Elektro ønsket å ta denne sist og vi har ikke fått noen dato enda. Vi har opplevd at disse lappene har forsvunnet så i tillegg til å henge opp nye så har dere listen her også:

Dere vil få en påminnelse på SMS dagen før Lund Elektro kommer for å bytte lamper i deres boder. Vi håper alle kan låse opp bodene sine og rydde på forhånd slik at elektriker lett kommer til lampene. Hvis du ikke kan låse opp boden din dagen før eller samme dag før kl 07.00 så anbefaler vi å høre med nabo eller ta kontakt med vaktmester for å levere nøkkel. Lund Elektro sørger for å låse bodene når dem har montert ferdig.

Vi sparer mye strøm på dette tiltaket og håper våre beboere blir fornøyde. Når alle lamper er ferdig montert i din blokk setter vi pris på tilbakemeldinger. Ha en fortsatt god sommer!

You may also like...