BEKLAGER, HEISEN ER FORSINKET

Fabrikken i Europa som produserer spesialdelene til heisen vår, har leveringsproblemer og vi har fått beskjed om forsinkelse uten enda å få en konkret dato. Forsinkelsene skyldes COVID-19 som påvirker sen transport og produksjon av deler. Det er en stor mangel på både deler og conteinertransport i hele EU/verden som følge av pandemien og vi i styret får ikke påvirket ventetiden noe. Vi og entreprenør etterspør jevnlig oppdateringer fra fabrikk.

Entreprenøren og fabrikken beklager så mye for ulempen dette medfører for våre beboere og kommer tilbake med mer informasjon så snart de har dette. De vil forsikre alle våre beboere om at vi har prioritet hos dem og at de gjør alt i sin makt for at heisen skal leveres så snart som mulig.

Vi i styret beklager ulempen dette medfører for alle i Rødtvetveien 71 og håper dere kan smøre dere med tålmodighet og benytte heisen i Rødtvetveien 69 også i noen tid fremover.

Med vennlig hilsen

Styret

14.09.21

You may also like...