Uakseptabel plassering av søppel

 In nyheter

Styret ber alle beboere om vise hensyn til sine naboer og bomiljøet. Resirkulering av eget søppel er viktig for miljøet og for å holde våre kostnader nede, alt søppel skal også plasseres i riktig kontainer- ikke utenfor. Plast, matavfall og restavfall skal plasseres i kontainer med lukket pose, med dobbelt knute. Poser til plast- og matavfall fåes på nærmeste dagligvarebutikk. Vi ønsker alle et hyggelig bomiljø og slik forurensning er ikke akseptabelt, og er i tillegg et brudd på våre husordensregler. Dette foran Rødtvetveien 34 i dag 03.06.2019. Vi ber alle om å respektere ordensreglene, om slik forurensing fortsetter ser styret seg nødt til å vurdere økning i felleskostnader for å få bukt med merkostnadene det medfører. Om beboere oppdager slik forurensing send gjerne bilde på SMS til vaktmester eller styretelefon.

 

Leave a Comment

Kontakt oss

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.