Ryddedugnad 15.09.21

Hei alle i Bakkely Borettslag!

I morgen er det tid for å tømme boden og fellesområder for skrot.

Det vil bli satt ut containere for restavfall på følgende steder:

  • Rødtvetveien 36 (ved lekeplassen)
  • Rødtvetveien 55 (ved lekeplassen)
  • Rødtvetveien 69 (ved inngang)
  • Rødtvetveien 71 (ved inngang)

Vi får i tillegg beholdere til småelektrisk- og farlig avfall, dette plasseres i nærheten av containerne.

Det vil bli anledning til å kaste avfall fra 16.30-21.00. Om du ikke kan kaste avfall på dette tidspunktet må du enten kontakte vaktmester på dagtid eller selv levere ditt avfall gratis til Haraldrud gjenvinningstasjon ved å bruke Oslonøkkelen.

Vi ber alle andelseiere om å sette seg inn i korrekt sortering, se vedlegg, spør styremedlemmene i gule vester om du er usikker :). Borettslaget vil få bøter for å kaste avfall som ikke er riktig sortert, og derfor er det viktig at alle bidrar til å minimere denne kostnaden for borettslaget.

Det vil ikke være anledning til å kaste større hvitevarer som kjøleskap, vaskemaskiner og lignende apparater. Bildekk, gipsplater og annet impregnert materiale vil det heller ikke være mulig å kaste i containere. Dette må du selv levere til egnet sorterings- eller utsalgssted. Vi minner og om at hvis det benyttes søppelsekker så må disse være gjennomsiktige da sorte søppelsekker ble forbudt i 2019.

Vi ber alle beboere om å benytte hansker og å holde god avstand til hverandre for å opprettholde smittevern.

PS: alle fellesområder og kjellere skal også tømmes, vi i styret ber derfor om hjelp fra alle andelseiere om å bære ut hensatte eiendeler fra fellesområder og kjellerganger. Dette er viktig for at vi skal opprettholde god brannsikkerhet i alle våre oppganger. Håper dere er klare til en skikkelig ryddesjau!

Vi i styret står klare med gule vester fra 16.30 🙂

Med ønske om en god ryddesjau,

Styret

Bakkely Borettslag

You may also like...