Ryddedugnad 15.09.21

 In nyheter

Hei alle i Bakkely Borettslag!

I morgen er det tid for å tømme boden og fellesområder for skrot.

Det vil bli satt ut containere for restavfall på følgende steder:

  • Rødtvetveien 36 (ved lekeplassen)
  • Rødtvetveien 55 (ved lekeplassen)
  • Rødtvetveien 69 (ved inngang)
  • Rødtvetveien 71 (ved inngang)

Vi får i tillegg beholdere til småelektrisk- og farlig avfall, dette plasseres i nærheten av containerne.

Det vil bli anledning til å kaste avfall fra 16.30-21.00. Om du ikke kan kaste avfall på dette tidspunktet må du enten kontakte vaktmester på dagtid eller selv levere ditt avfall gratis til Haraldrud gjenvinningstasjon ved å bruke Oslonøkkelen.

Vi ber alle andelseiere om å sette seg inn i korrekt sortering, se vedlegg, spør styremedlemmene i gule vester om du er usikker :). Borettslaget vil få bøter for å kaste avfall som ikke er riktig sortert, og derfor er det viktig at alle bidrar til å minimere denne kostnaden for borettslaget.

Det vil ikke være anledning til å kaste større hvitevarer som kjøleskap, vaskemaskiner og lignende apparater. Bildekk, gipsplater og annet impregnert materiale vil det heller ikke være mulig å kaste i containere. Dette må du selv levere til egnet sorterings- eller utsalgssted. Vi minner og om at hvis det benyttes søppelsekker så må disse være gjennomsiktige da sorte søppelsekker ble forbudt i 2019.

Vi ber alle beboere om å benytte hansker og å holde god avstand til hverandre for å opprettholde smittevern.

PS: alle fellesområder og kjellere skal også tømmes, vi i styret ber derfor om hjelp fra alle andelseiere om å bære ut hensatte eiendeler fra fellesområder og kjellerganger. Dette er viktig for at vi skal opprettholde god brannsikkerhet i alle våre oppganger. Håper dere er klare til en skikkelig ryddesjau!

Vi i styret står klare med gule vester fra 16.30 🙂

Med ønske om en god ryddesjau,

Styret

Bakkely Borettslag

Kontakt oss

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.