Mainytt fra Styret

MAINYTT FRA STYRET

 

RYDDEDUGNAD MED KONTAINER ER UTSATT!

Fordi Oslo kommune har lang venteliste for konteinere til el-avfall har vi utsatt hele ryddedugnaden med kontainere til august. Nærmere beskjed kommer når vi får bekreftet dato fra kommunen. Husk å merke sykler – eget oppslag!

 

FUGLER: Det er nå montert pigger og «skremme-fugler» på strategiske steder for å holde måker borte fra uteområdene våre. Vi minner alle på at det ikke må kastes brødsmuler og annet matavfall, da det tiltrekker seg både fugler og rotter.

 
BYGGEARBEIDER/ OPPUSSING: Vi minner om at alle må respektere husordensreglene når det gjelder støy, særlig i forbindelse med oppussing og byggearbeider. Heng også opp nabovarsel i god tid.

 
GRAVING VED STØTTEMUR: Det er satt i gang gravearbeider ved søppelsjaktene utenfor høyblokka. Det opprinnelige fundamentet på baksiden av søppeldunkene hadde begynt å skli ut. Det nye fundamentet skal være mer solid.

 
GENERALFORSAMLING: 25.05.21 og innkalling vil komme 8-20 dager i forkant av dette. Det vil være mulig å stille spørsmål til styret om budsjett/ regnskap og årsrapport når denne foreligger. Svarene blir delt med alle før selve avstemningen. Følg med for nærmere informasjon.

 

Vennlig hilsen Styret
05.05.21

You may also like...