Mainytt fra Styret

 In nyheter

MAINYTT FRA STYRET

 

RYDDEDUGNAD MED KONTAINER ER UTSATT!

Fordi Oslo kommune har lang venteliste for konteinere til el-avfall har vi utsatt hele ryddedugnaden med kontainere til august. Nærmere beskjed kommer når vi får bekreftet dato fra kommunen. Husk å merke sykler – eget oppslag!

 

FUGLER: Det er nå montert pigger og «skremme-fugler» på strategiske steder for å holde måker borte fra uteområdene våre. Vi minner alle på at det ikke må kastes brødsmuler og annet matavfall, da det tiltrekker seg både fugler og rotter.

 
BYGGEARBEIDER/ OPPUSSING: Vi minner om at alle må respektere husordensreglene når det gjelder støy, særlig i forbindelse med oppussing og byggearbeider. Heng også opp nabovarsel i god tid.

 
GRAVING VED STØTTEMUR: Det er satt i gang gravearbeider ved søppelsjaktene utenfor høyblokka. Det opprinnelige fundamentet på baksiden av søppeldunkene hadde begynt å skli ut. Det nye fundamentet skal være mer solid.

 
GENERALFORSAMLING: 25.05.21 og innkalling vil komme 8-20 dager i forkant av dette. Det vil være mulig å stille spørsmål til styret om budsjett/ regnskap og årsrapport når denne foreligger. Svarene blir delt med alle før selve avstemningen. Følg med for nærmere informasjon.

 

Vennlig hilsen Styret
05.05.21

Kontakt oss

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.