Ny betalingsautomat på vaskeri i RV61 og RV65

Betalingsautomaten på vaskeriet i RV61 og RV65 har vært i ustand og vi har valgt å bytte dem ut med en moderne løsning som tar bankkort. Vaskekort er gammeldags, de kan plutselig slutte å fungere og man er avhengig av å møte opp på vaskekortsalg for å få fylt på kortet. Vi ønsket å bli mer moderne og gjøre det enklere for beboerene våre så vi valgte denne løsningen da de uansett måtte byttes ut. Vi kommer til å bytte ut betalingsautomaten i KB8 også da denne ikke lar seg fikse. Vi starter med disse 3 vaskeriene og ser over tid hvor bra dette fungere før vi bytter ut de resterende.

De som har fått denne montert på sitt vaskeri og har penger på vaskekortet sitt kan komme innom på vaskekortsalgene våre med vaskekortene og få refundert beløpet. Vi har ikke bestemt oss enda hvordan vi skal refundere, om det blir trekt fra på fellesutgiftene eller om det blir en egen innbetaling, men det vil bli refundert i løpet av noen uker.

You may also like...