Velkommen tilbake til påfylling av vaskekort i styrerommet

Vi holder åpent fra 18.00-19.30 i dag.

Endelig har samfunnet åpnet igjen!

Vi åpner for salg av vaskekort, nøkler og nøkkelbrikker fra Styrerommet 04.10.2022 l 18.00-19.30. Vi holder åpent de datoene som står oppslått i din vaskekjeller fremover.

Kom gjerne innom for en prat hvis du har noe på hjertet eller lurer på noe, men vi minner om at alle klager må komme skriftlig.

På grunn av redusert kapasitet i styret, vi mangler flere medlemmer, må vi vurdere om vi kan holde åpent like ofte som før. Mer info kommer etter at vi har hatt styremøte. For alle dere som syntes at VIPPS-ordningen er gull- vi beholder selvfølgelig den for å ha en bred ordning som passer alleJ.

Vi sees!

PS vi holder på med opplæring så vær forberedt på litt kø- hold avstand kun en person inn i styrerommet av gangen.

Vaskekort via VIPPS.

Vaskekort fylles på de datoer som står oppslått i vaskekjeller, normalt er dette mandager i partallsuker med unntak av ferier.

  1. Send penger via VIPPS til Bakkely borettslag, enten ved hjelp av QR-kode eller ved å søke på «Bakkely Borettslag» i «sende penger» oversikten. Der finner du riktig nummer og kan velge beløp for hvor mye du vil fylle på.
  2. Lever kortet ditt i postkassen til styret i en konvolutt eller med et ark rundt med følgende info: Adresse, leilighetsnummer, telefonnummer, kortnummer og navn på postkassen. Husk å si ifra hvis navnet på postkassen og VIPPS ikke stemmer overens eller hvis du hjelper en nabo.
  3. Alle transaksjoner og kort må være levert til oss før kl 19.00 mandagen vi fyller på.
  4. Kortene blir levert tilbake samme kveld eller senest dagen etter.
  5. Alle bestillinger av nøkkelbrikker og systemnøkler blir organisert samme dag, disse henvendelsene må sendes til styrets e-post (bakkelyborettslag@outlook.com) av andelseier.

Med vennlig hilsen styret 04.10 2021

You may also like...