Ventilasjonsrens – ny frist

VENTILASJON – NY FRIST FOR UTBEDRING OG KONROLL

 

Styret har fått flere henvendelser fra beboere som syns det er for kort frist til å rette feil og mangler som er meldt inn på ventilasjonsrensen gjennomført før jul.

Vi forstår at det kan være utfordrende for enkelte og utsetter derfor fristen til

mandag 1. mars

Aktiv Ventilasjon kan da gå gjennom anlegget på nytt i uke 10 (8.-12.mars)

Aktiv Ventilasjon ønsker å besøke alle dere som enda ikke har hatt besøk i uke 8 slik at dere får anledning til å rette eventuelle avvik før uke 10.

Vi minner derfor om at alle som har koblet seg på felles ventilasjonssjakt på kjøkken eller har elektrisk vifte med spjeld på bad fjerner disse installasjonene og sender kopi av kvittering for utført arbeid til styret på epost til bakkelyborettslag@outlook.com eller legger tilsvarende i vår postkasse i Rødtvetveien 67 innen 1. mars.

I tillegg har vi gjort en liten presisering for dere som har blokkerte avtrekksventiler på kjøkken:

  • Kjøkken-ventil tapetsert over eller enkelt blokkert, skal åpnes (ventilen er som regel i vegg mot bad, hvis du banker i veggen hører du forskjell når du treffer “hullet”)
  • Kjøkken-ventil blokkert med høyskap, kan åpnes inn i skapet og ventil/sjalusi settes i front
  • Kjøkken-ventil blokkert ved nedsenket tak/(eventuelt bak skap) må endres ved neste oppussing.

Der hvor kjøkken-ventil ikke er åpen MÅ det være flat terskel inn til bad med min 2 cm åpning eller monteres ventil i baderomsdør for å skape tilstrekkelig gjennomstrømning. En slik løsning må meldes inn til styret og i tillegg beskrives i tilstandsrapport ved eventuelt salg av leilighet.

Aktiv Ventilasjon kan forklare løsningene og eventuelt bistå med utbedring – du må betale dette selv. Ta kontakt med dem på telefon 46306958 for å avtale tid og pris.

 

Et velfungerende ventilasjonsanlegg er til beste for alle beboere og inneklimaet😊

Vennlig hilsen styret

Eventuelle spørsmål sendes på epost til bakkelyboretttslag@outlook.com og merkes med “Spørsmål ventilasjon” i emnefeltet

You may also like...