Votering Generalforsamling 2020

Kjære andelseier i Bakkely Borettslag.

Velkommen til årets generalforsamling. Vi i styret har sammen med forretningsfører forsøkt å gjøre denne nye unntakstilstanden så oversiktlig som mulig for dere.

I dag, 26/5 2020 kl. 18:00 åpnet voteringen og den er åpen i åtte døgn og stenger 3/6 2020 kl. 18:00.

Vi takker for forståelsen vi har fått fra dere i denne unormale tiden og synes det er flott at andelseiere har vært både tålmodige og løsningsorienterte i situasjonen vi er oppe i.

Hvordan kvalitetssikres ditt bidrag?

Når du åpner linken under blir du bedt om å fylle ut fødselsdato og navn. Denne infoen logger forretningsfører opp mot registeret av andelseiere og sørger for at alle stemmer kun registreres 1 gang.

Vi har forsøkt å lage skjemaet for votering så enkelt som mulig og tilleggsinformasjon til det du stemmer over finner du i papirene som ble levert på dørmatten til alle beboere den 16/5 2020. Hvis du ikke har disse papirene tilgjengelige har vi gjort de digitale for deg og du kan laste de ned HER.

Klikk her for å votere i årets digitale generalforsamling. 

(linken åpnes i ny fane)

Merk, andelseiere har kun anledning til å stemme én gang per andel.

Trenger du hjelp?

Hvis du opplever problemer med å votere kan du sende en sms til styrets varamedlem, Peter Valderhaug på telefon 97972026. Forklar enkelt hva problemet er og du vil bli kontaktet med en løsning.

You may also like...